Kongelig Revyleverandør

02-11-15 14:17

Leif Maibom, Flemming Jensen og Flemming Krøll slår deres folder i det danske revylandskab – og har gjort det i mange år. De har troligt fortsat, efter at de i sin tid måtte vinke farvel til Ib Schønberg.

 

For et par år siden turnerede de landet rundt med forestillingen ”Det må ikke hedde revy”, hvor Reumert-nomineringen og en glansfuld optræden ved Reumert-festen lurede lige om hjørnet. De kæmpede indædt for, at den så ofte nedgjorte revy-genre omsider kunne blive stueren. Vel vidende, at dette ville koste dem 50-60 procent af deres repertoire. Men - hvo intet vover, går det godt! Så dén smuttede. 

 

Men nu lurer der igen en officiel anerkendelse! Og det er dette, der danner basis for, at de tre herrer igen i sæsonen 2015/16 i en hvirvelvind af maskerede revynumre igen tager en tur landet rundt med forestillingen ”Kongelig Revy Leverandør”.

 

Der har været følere ude om en optræden ved hoffet – og efterfølgende mulighed for tildeling af ordner. Det er slet ikke så usandsynligt, som det lyder! Kongehuset har et vågent øje til den danske revy. Hendes Majestæt har selv været aktiv inden for studenterrevyen – Kongelig Majestæts 

 

Acteurs – og hvis man går de sidste 30 års revyer efter i sømmene, viser det sig, at Dronning Margrethe har været med i flere revynumre end de tre herrer tilsammen.

I øvrigt er de alle tre netop kendt for deres umådeligt vellignende dronningeparodier.

 

Højrøvsrevy!

Det er dét, de prøver at skrue sammen for øjnene af publikum. I en kavalkade af helt nyskrevet stof blandet med revyklassikere kommer forestillingen ud i alle samfundets krinkelkroge – fra Christiansborg til Nørre Alslev – fra Uffe Ellemann til  Birthe Rønn Hornbech - fra vugge til vrag. Vi følger forsøget på at sammensætte en revy, der vil kunne gøre sig ved hoffet.

 

Anerkendelsen vinker forude, berømmelsen og splinternye jakkesæt! Lykkes det? Ringer telefonen? Eller kommer der bare en herold?

 

Følg med når Maibom, Jensen og Krøll skruer Det Kongelige Show sammen og sammensætter numre, der vil vinde bifald ved hoffet – udløse direkte transmission – og ikke mindst: 

 

Både det ene og det andet!

Forestillingen er under protection af Johnna Maibom, Birthe Krøll og Birte Jensen.

 

Medvirkende: Flemming Jensen, Flemming Krøll og Leif Maibom
Instruktion: Flemming Jensen

Musikalsk arrangør: Mickey Pless

Spilleperiode: Januar, februar og marts 2016  

Varighed: Ca. 2 timer og 15 min. inkl. pause

Priser: Fra 0 - 400 tilskuere kr. 53.000,-

(Priserne er ekskl. moms men inkl. royalties). Ved mersalg i forhold til den prisgruppe, der skrives kontrakt på,
afregnes kr. 100,- pr. solgt billet. Max antal er 900. Forestillingen er refusionsgodkendt.

 

Produktion: DK Turné Teater ApS

Booking og info: Flemming Jensen, tlf. 2637 8026

Flemming Krøll, tlf. 2175 0227

Leif Maibom, tlf. 2025 5330

kontakt@dk-turneteater.dk

www.dk-turneteater.dk

Tilbage